снимка: Фейсбук/Evgeni KanevРедактор: Искаме гаранции, че няма да обслужват ДПС. И

...
снимка: Фейсбук/Evgeni KanevРедактор: Искаме гаранции, че няма да обслужват ДПС. И
Коментари Харесай

Евгени Кънев: Слави, знам, че нямаш нищо общо с Доган. Нищо, че каза, че е най-големият политик и не ти беше любим скечов герой

снимка: Фейсбук/Evgeni Kanev

Редактор: 

„ Искаме гаранции, че няма да обслужват Движение за права и свободи. И не, това че не са били политици в тази партия не значи, че не са професионално обслужвали техните бизнес ползи и в този момент им се предлага политическа промоция “, това написа в нов собствен коментар във Facebook икономистът Евгени Кънев. Неговата обява е под формата на отворено писмо към водача на „ ИТН “ Слави Трифонов. Ето текста му:

Слави,

Вчера те помолих да бъдеш откровен към твоите гласоподаватели. Дай им Нова България вместо Нов ГЕРБ - съучастник на Движение за права и свободи.

Да, знам, знам, нямате нищо общо с Движение за права и свободи. Нищо, че беше другар с Илия Павлов и ходеше на рождените му дни. Нищо, че беше споделил за Доган, че е най-големия политик. Нищо, че някак си не ти беше обичан скечов воин.

Допускам, че въпреки всичко си схванал неговата същинска роля за нашето родно състояние и Има Такъв Народ, макар че е свенлива по тематиката, ще помогне да се отвинти неговия болт, на който е закачена правосъдната система.

Добре, имам вяра ти.

Но кой ти внуши, че можеш с 65 депутата да управляваш самичък, а другите покорно да гласоподават спуснат кабинет?

Как си представяш, че не партиите, които сякаш търсиш за поддръжка, а техните гласоподаватели ще са ОК всичко да мине с 2-3 диалога и без документално съглашение?

Как си представяш неналичието на искания към хората, които слагаш за министри след гафа ти с първия кабинет?

Да, слушам, че главният ти подборен аршин, с който чакаш нашата индулгенция за проекто-министрите са дипломи и езици. Дотук добре, само че не е задоволително.

Искаме гаранции, че няма да обслужват Движение за права и свободи. И не, това че не са били политици в тази партия не значи, че не са професионално обслужвали техните бизнес ползи и в този момент им се предлага политическа промоция.

Защото нали знаеш, че няма по какъв начин да се махнат техните Сухопътни войски от Интернет. Прекалено дребна страна сме, Слави и както споделяше един твой политически другар “всички сме братовчеди ”.

А сме бдителни, тъй като съдим по делата, а не думите. Няма по какъв начин да се кълнеш, че си против Движение за права и свободи, а в съгласие с Данчо М да критикувате министрите на служебния кабинет, които канихте за министри.

Един го клеветите за обир на интелектулна благосъстоятелност. Слави, можеш ли да се закълнеш, че в никакъв случай не си употребил непозната интелектуална благосъстоятелност в Шоуто? Другият ти пък народен представител, внушаващ престъпни свързаности, с цел да оцапа името на един добър министър - ревизира ли го къде е работил, с кого е бил обвързван, щом искаш да ти имаме вяра за Движение за права и свободи?

И за какво е всичко това, Слави? Да покажеш на Демократична България, че техните фрагменти не стават? А единствено твоите, които би трябвало да бъдат подкрепени без гък?

Нещо станало и се било обърнало. Стана това, което трябваше да стане, Слави - няма по какъв начин да има гласоподаване за държавно управление - черна кутия на база раздумки. Не стана шоуто, поради слабия му сюжет.

Слави, просто е - подпиши съглашение за поддръжка, съгласувай имената на министрите преди да ги обявяваш отново, прояви еластичност и сензитивност към упованията на гласоподавателите на другите партии. Защото за разлика от Има Такъв Народ - те са техния водач.

Направи най-сетне нещо, от което Движение за права и свободи да ги заболи, в случай че искаш доверие.

Тогава и за нас ще е чест.

 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР